Plantronics Bluetooth slušalka ML20

Plantronics Bluetooth slušalka ML20
Proizvajalec: Plantronics
Model: 5033588039662
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 26,90€
Brez DDV: 22,05€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

Da bi vam olajšali vaše prostoročno telefoniranje, so v podjetju Plantronics za vas razvili Bluetooth slušalko ML20. Tako vam ob njemi preprosti uporabi in kvaliteti preostane le še obilo brezskrbnih prostoročnih pogovorov.

Plantronics ML20 je enostavna ter izredno uporabna slušalka, ki ponuja možnost celodnevne uporabe z enkratnim polnjenjem. Njena baterija zdrži kar do 11 urpogovorov in več kot 16 dni stanja pripravljenosti. Upravljanje vseh funkcij je možno z večnamenskim gumbom. Zelo priročna je tipka za vklop/izklop slušalke, saj slušalko ob neuporabi enostavno izklopite ter nato na hitro vklopite, ko želite opraviti klic (s to potezo povečate avtonomijo baterije).

 

Slušalko krasi napredna funkcija prikaza stanja baterijeslušalke na zaslonu vašega iPhone 4/4S telefona. S tem boste bolj informirani o porabi baterije vaše slušalke in natačno vedeli kdaj slušalko napolniti.

Zelo razveseljiva posebnost so glasovne oznake, ki vas opozarjajo na status slušalke (stanje povezave, stopnja glasnosti, ...).

 

Slušalka je v osnovi namenjena uporabnikom, ki Bluetooth slušalko uporabljajo prvič, prepričala pa bo tudi zahtevnejše uporabnike. Funkcija „QuickPair" omogoča enostavno in hitro povezovanje z napravami. 

Skrbno postavljen mikrofon pomaga zmanjšati prisotnost različnih šumov iz okolja in vetra.


Slušalko lahko uporabljate z Bluetooth kompatibilnimi GSM aparati ali v povezavi z osebnim ter prenosnim računalnikom za pogovor preko medmrežja (Skype,MSN,VoipStunt,...).

Vsebina paketa:

  • Slušalka ML20
  • 220V polnilec
  • Navodila
 

 

internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF