Plantronics Bluetooth slušalka M25

Plantronics Bluetooth slušalka M25
Proizvajalec: Plantronics
Model: 5033588038160
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 30,90€
Brez DDV: 25,33€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

 

Plantronics M25 spada v skupino univerzalnih Bluetooth slušalk, katere prednost je zelo enostavna uporaba in odlična kakovost zvoka!

Slušalka prinaša izjemno zmogljivo baterijo, ki zdrži kar do11 ur pogovorov in do 16 dni v stanju pripravljenosti! Z najnovejšo tehnologijo DeepSleep lahko slušalki povečate čas pripravljenosti delovanja kar do 5 mesecev!! 

Da bi bili dosegljivi tako na službenem kot zasebnem mobilnem telefonu, bo poskrbela funkcija Multipoint s katero boste lahko povezali obe napravi hkrati!

Slušalko krasi napredna funkcija prikaza stanja baterijeslušalke na zaslonu vašega iPhone 4/4S telefona. S tem boste bolj informirani o porabi baterije vaše slušalke in natačno vedeli kdaj slušalko napolniti. Zelo razveseljiva posebnost slušalke so glasovne oznake, ki vas opozarjajo na status slušalke (stanje povezave, stopnja glasnosti, ...). 

Vsekakor slušalka ni namenjena samo za opravljanje pogovorov, temveč boste z njo lahko poslušali vaše najljubše skladbe ter tudi sledili gps govornim navigacijskim ukazom (podpora A2DP).  

Zaradi majhne teže in udobnih ušesnih nastavkov boste celo pozabili, da imate slušalko za ušesom. Skrbno postavljen mikrofon pomaga zmanjšati prisotnost različnih šumov iz okolja in vetra ter na račun tega prinaša odlično kakovost zvoka, ne glede na to, kje se nahajate.

Vsebina paketa:

  • Slušalka M25
  • 220v polnilec
  • Navodila
 

 

internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF