Panasonic KX-TG8511

Panasonic KX-TG8511
Model: 5025232557868
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 77,40€
Brez DDV: 63,44€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

 

Podroben opis


Brezvrvični telefonski aparat Panasonic KX-TG8511 se ponaša s preglednim in barvnim LCD zaslonom, z osvetljeno tipkovnico, prikazom številke klicočega, polifoničnim zvonenjem in prostoročnim telefoniranjem.

Brezvrvični telefonski aparat Panasonic KX-TG8511 se ponaša s preglednim in barvnim LCD zaslonom, z osvetljeno tipkovnico, prikazom številke klicočega, polifoničnim zvonenjem, ECO načinom in prostoročnim telefoniranjem.

Velik prikazovalnik je pregleden, preprost meni z grafičnimi ikonami pa vam omogoča enostavno dostopanje do funkcij. Elemente na menijskem zaslonu je mogoče povečati za boljši pregled. Osvetljena tipkovnica in zaslon poenostavita upravljanje v temnem prostoru.

Prav tako omogoča možnost dokupa dodatnih slušalk. Dodatna slušalka vam omogoča pogovor tudi, ko ste zasedeni s kuhanjem, uporabo računalnika ali počnete kar koli drugega. Priročen je tudi za zapisovanje sporočil, tipkanje ipd. V vgrajeni pomnilnik lahko shranite do 200 imen in številk in si tako olajšate izbiranje številk.

 

internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF