SIEMENS GIGASET AS200

SIEMENS GIGASET AS200
Proizvajalec: Siemens
Model: 4250366820620
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 32,50€
Brez DDV: 26,64€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

 

AS200 

Vsakodnevna zanesljivost 

Dolg čas pogovora do 20 ur 
Odlična HSP™ kakovost zvoka 
Čas pripravljenosti do 220 ur 
Energijsko varčen ECO DECT1 
Telefonski imenik za do 60 vnosov 
Osvetljeni zaslon 
ID klicatelja2 
Seznam zadnjih 25 zgrešenih klicev z datumom in časom 
Visokokakovostna tipkovnica 
Možnost razširitve z do 4 slušalkami

Uživajte v dolgih pogovorih v odlični kakovosti zvoka na tem zanesljivem telefonu. 

Osnovni telefon za enostavno klicanje, Gigaset AS200 ima vse kar potrebujete. Zaradi do 20 ur dolgega časa pogovorov se lahko pogovarjata kakor dolgo se želite. In ponovno lahko začnete pogovore v vsakem trenutku, saj je čas pripravljenosti do 220 ur. S funkcijo HSP™ uživate odlično kakovost zvoka z vsakim klicem. Glede na vaše potrebe lahko prav tako razširite vaše klicno območje z do 4 dodatnimi slušalkami. Poleg tega pa energijsko varčna ECO DECT1 tehnologija pomeni, da z Gigaset AS200 porabite manj električne energije in prihranite denar. 
Z odlično kakovostjo zvoka, dolgim časom pogovorov in preprostimi funkcijami vam Gigaset AS200 nudi vse za vaše potrebe enostavnega klicanja. 

Dolgi pogovori in odličen zvok 
Z Gigaset AS200 lahko nadaljujete z brezžičnim telefoniranjem kakor dolgo želite in kadar koli želite. Dolg čas pogovora do 20 ur vam zagotavlja, da življenjska doba baterije vašega telefona ne bo prekinjala vaših pogovorov. Zaradi časa pripravljenosti dolgega do 220 ur je telefon pripravljen za uporabo brez nepretrganega ponovnega polnjenja. Slišali boste prav vse, kar vam po Gigaset AS200 pove kličoči partner, saj funkcija HSP™ zagotavlja odlično kakovost zvoka. 

Upravljanje s stiki in dohodnimi klici 
Oblikovan za enostavno klicanje, ima Gigaset AS200 telefonski imenik z zmogljivostjo do 60 vpisov, tako da si lahko shranite najljubše stike in se z njimi hitro povežete. Funkcija identifikacija klicatelja2 vam prikaže številko tistega, ki vas poskuša priklicati. S seznamom zadnjih 25 zgrešenih klicev Gigaset AS200, ki vsebuje čas in datum, boste vedno vedeli, kdaj ste imeli zgrešen klic. Z bistvenimi funkcijami ohranja Gigaset AS200 preprosto komunikacijo. 
Preprosta uporaba 
Gigaset AS200 je osnovni telefon z uporabniku prijaznimi funkcijami. Zaslon je osvetljen, zaradi česar je meni telefona berljiv tudi pri slabih svetlobnih pogojih. Visokokakovostna tipkovnica omogoča preprosto klicanje, zaradi česar je Gigaset AS200 popoln za vaše potrebe enostavnega klicanja. 

ECO DECT: Visoki energetski prihranki in brez sevanja3 
Pri energijsko varčnem napajanju Gigaset AS200 se porabi manj električne energije1, tako da je okolju bolj prijazen in bolj prijazen za vašo denarnico. Kot vsi brezžični telefoni Gigaset, znatno zmanjša moč oddajanja med slušalko in osnovno enoto, odvisno od njune medsebojne oddaljenosti. Prav tako lahko zmanjšate moč oddajanja osnovne enote Gigaset AS200A za 80 %4 enostavno tako, da izberete način ECO. Poleg tega, pri izbranem načinu brez sevanja5 ECO Mode Plus se izključi moč oddajanja, medtem ko je telefon v pripravljenosti. 

Gigaset AS200 je osnovni telefon z dolgim časom pogovora, odlično kakovostjo zvoka in vsem za enostavno klicanje. 

 

1 V primerjavi s klasičnimi osnovnimi enotami Gigaset
2 Odvisno od vaše države, omrežja, operaterja
3 Moč oddajanja DECT je izključena, ko je slušalka v načinu mirovanja – ko vse registrirane slušalke podpirajo način ECO Plus.
4 Za vse registrirane slušalke – v primerjavi s takrat, ko način ECO ni aktiviran in v primerjavi z našimi klasičnimi brezžičnimi telefoni.
5 Moč oddajanja DECT je izključena za vse registrirane slušalke, ko vse podpirajo način ECO Plus.

 
internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF