SIEMENS GIGASET A580

SIEMENS GIGASET A580
Proizvajalec: Siemens
Model: 4025515849223
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 96,00€
Brez DDV: 78,69€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

 

A580 IP
* VoIP klici in info storitve, brez vklopa računalnika
* Dvojni način delovanja: enostaven preklop med internetno in fiksno telefonijo
* Možnost več povezav, do 6 ročk in 6 SIP računov
* Izjemen zvok s High Definition Sound Performance™
* do 3 sočasni klici (2 internetna, 1 fiksni) z več ročkami
* Spletni imenik in brskanje po rumenih straneh
* Osvetljen črno-beli zaslon (3 vrstice + 1 vrstica za programske tipke )

Telefon za fiksne povezave in VoIP klice, brez računalnika

Gigaset A580 IP nudi 2 načina klicanja; s pritiskom na eno tipko omogoča enostaven preklop med internetno in fiksno telefonijo. V internetni telefoniji in izjemni kakovosti zvoka, lahko uživate tudi pri izključenem računalniku. Gigaset A580 IP nudi več povezav, zato lahko prijavite do 6 prenosnih ročk za 6 različnih SIP računov, 6 različnih ponudnikov; in opravljate do 3 sočasne klice: 2 VoIP klica in 1 klic s fiksne povezave. 

Obstaja cel paket Next Generation funkcij tega telefona, vključno z brezplačno info storitvijo, kot so RSS viri, vremenska napoved, bid-Watcher za eBay in spletno iskanje po imeniku ¹ in to vse neposredno z vaše prenosne ročke. Tudi če uporabljate enostavno konfiguracijo internetne telefonije z izklopljenim računalnikom, boste lahko uživali v vsej funkcionalnosti, ki jo Gigaset ponuja. S svojo ECO DECT tehnologijo pa je Gigaset A580 IP prijazen tudi do okolja. 

Če iščete telefon, ki podpira tako fiksno kot tudi IP telefonijo in vse to pri izklopljenem računalniku, hkrati pa bi želeli uporabljati različne ponudnike storitev, potem je Gigaset A580 IP prava izbira za vas. 

Dvojni način klicanja in uporaba različnih linij, različnih operaterjev

Gigaset A580 IP vam omogoča enostaven preklop med internetno in fiksno telefonijo in to le z enim samim pritiskom na tipko. Tako lahko povsem preprosto izberete vrsto telefoniranja, ki najbolj ustreza vašim trenutnim potrebam. Opravljate lahko do 3 sočasne klice: 2 VoIP klica in 1 klic s fiksne povezave. Pri tem pa za delovanje internetne telefonije sploh ne potrebujete vklopljenega računalnika. Omogoča prijavo 6 ročk in s tem 6 različnih povezav, različnih ponudnikov. 

Izjemen zvok s High Definition Sound Performance™ 

Gigaset A580 IP odlikuje inovativna HSP™ (High Sound Performance - izjemna kakovost zvoka) tehnologija, ki vam omogoča, da uživate v telefonskih pogovorih z izjemno zvočno kvaliteto. Nič šumenja, nič prekinjanja – samo odličen, jasen zvok. Ni pomembno s kom govorite, vedno boste ujeli vsako podrobnost. In če pokličete prijatelja, čigar telefon podpira HDSP™ ¹ preko širokopasovne povezave, boste imeli občutek, da se pogovarjate v živo. In če poleg klicev opravljate še druga opravila, vam bo funkcija prostoročnega telefoniranja pisana na kožo, poleg tega pa bo zvočna kvaliteta še vedno na vrhunski ravni. 

Gigaset.net in info storitev

Z Gigaset A580 IP, lahko takoj začnete telefonirati s prijatelji in družinskimi člani preko interneta s pomočjo storitve Gigaset.net. Po nakupu telefona, se preprosto prijavite v storitev, ter začnete uživati v Gigaset IP omrežju.

To pomeni, da se boste lahko brezplačno pogovarjali z vsemi, ki uporabljajo Gigaset IP telefone – kjerkoli in kadarkoli – pri tem pa ne boste potrebovali nobenega ponudnika internetne telefonije. Še več, lahko boste dostopali do brezplačnih info storitev, kot je vremenska napoved, bid-Watcher za eBay ali RSS vaših priljubljenih spletnih strani, neposredno na vaš zaslon kot ohranjevalnik zaslona – in vse to tudi pri izklopljenem osebnem računalniku. Lahko pa dostopate tudi do spletnega imenika in poiščete številke neposredno preko vaše Gigaset A580 IP prenosne ročke. To pomeni, da lahko hitro najdete katerokoli številko, ki jo potrebujete in takoj pričnete s klicanjem. 

ECO DECT za ohranjanje stikov ter varčevanje z energijo

V zahvalo energijsko varčnemu napajalniku Gigaseta A580 IP, lahko s pomočjo inovativne tehnologije ECO DECT porabite do 60% manj energije kot pri običajnih brezžičnih telefonskih aparatih. Kot vsi Gigaset brezžični telefoni prilagaja radijsko prenosno moč glede na medsebojno oddaljenost prenosne in osnovne enote. ECO Mode funkcija pa omogoča zmanjšanje radijske prenosne moči do 80% *. Ta prenos pa je lahko skoraj ničen, ko se prenosna ročka polni in je postavljena v bazno postajo. Rezultat je povezanost s svetom na izjemno varčen način. 

Pameten telefon, oblikovan za ohranjanje stikov po celem svetu, omogoča izkoriščanje prednosti tako fiksne kot tudi IP telefonije; in vse to pri izklopljenem računalniku.

 

* ¹ Odvisno od države, omrežja in operaterja
* ² Za vse prijavljene prenosne ročke – v primerjavi z našimi običajnimi brezžičnimi telefoni pri izklopljeni funkciji ECO Mode
* ³ z eno prijavljeno ročko

 

internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF