SIEMENS GIGASET A400

SIEMENS GIGASET A400
Model: 4250366816739
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 45,00€
Brez DDV: 36,89€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

 

A400

Bistvo komunikacije 

Tajnica z do 25 minutami snemalnega časa 
Ergonomska oblika s kompaktnim videzom in otipom 
Velike visokokakovostne tipke z občutljivimi točkami na pritisk 
Način ECO Plus brez sevanja1 
Prostoročno telefoniranje v odlični kakovosti zvoka 
Dolgi čas pogovora/stanja pripravljenosti do 20/220 ur 
Osvetljen zaslon 1,7” z veliko pisavo za klicanje 
Telefonski imenik za do 80 vnosov 
ID klicatelja2 
Seznam zadnjih 25 zgrešenih klicev z datumom in časom 
Ponovno klicanje zadnjih 10 številk 
Udobno upravljanje preko osnovne enote ali slušalke 
Samodejne ali poosebljene možnosti pozdravljanja

 

Ergonomsko oblikovan telefon z vsemi bistvenimi funkcijami in dodatno vgrajenim telefonskim odzivnikom 

Uživajte v kompaktnem videzu in otipu kakovostnih materialov Gigaset A400. Ta telefon je oblikovan ergonomsko in ima velike visoko kakovostne tipke z občutljivimi točkami pritiska, ki omogočajo preprosto klicanje. Telefonski odzivnik je izdelan za udobno upravljanje in lahko posname do 25 minut sporočil. Pri izbranem načinu ECO brez sevanja1 telefon Gigaset A400 izključi moč oddajanja, medtem ko je telefon v pripravljenosti. 
Če želite ergonomsko oblikovan telefon z vsemi bistvenimi funkcijami in dodatno vgrajenim telefonskim odzivnikom je Gigaset A400 prava izbira. 
Telefonski odzivnik, ki je preprost za uporabo 
Gigaset A400 vsebuje funkcijo vgrajenega telefonskega odzivnika s časom snemanja do 25 minut. Telefonski odzivnik, ki je izdelan za udobno upravljanje, lahko nadzorujete tako z osnovne enote kot na daljavo s slušalko. Lahko izberete avtomatsko pozdravno sporočilo Gigaset A400 ali pa ustvarite osebno prilagojeno sporočilo za dohodne klice. 
Kompaktna oblika za preprosto uporabo 
Zaradi njegove ergonomske oblike je telefoniranje z Gigaset A400 enostavno užitek. Velike visokokakovostna tipke z občutljivimi točkami pritiska omogočajo preprosto klicanje, kakovostni materiali telefona pa prispevajo h kompaktnemu videzu in otipu. 1,7” osvetljen zaslon z velikim fontom omogoča preprosto branje in upravljanje tudi pri slabih svetlobnih pogojih. Vse značilnosti oblike Gigaset A400 zagotavljajo udobno telefoniranje. 
Odličen zvok in prilagodljivost prostoročnega telefoniranja 
Med uporabo Gigaset A400 so lahko vaše roke proste. Njegova funkcija prostoročnega telefoniranja vam dopušča večopravilnost med telefoniranjem. Tudi pogovarjate se lahko kakor dolgo želite in kadarkoli želite: zaradi dolgega časa pogovora do 20 ur in dolgega časa pripravljenosti do 220 ur, lahko vaši pogovori trajajo – pa tudi Gigaset A400 je zaradi tega pripravljen za uporabo z le malo polnjenja. Odlična kakovost zvoka Gigaset A400 zagotavlja najboljšo jasnost vsakega klica. 
Vse bistvene funkcije 
Gigaset A400 vam nudi vse bistvene funkcije za vaše potrebe preprostega klicanja. Hitro dostopajte do vaših stikov tako, da jih shranite v telefonski imenik z zmogljivostjo do 80 imen in številk. Imena in številke dohodnih klicateljev so prikazana z identifikacijo klicatelja2, in tako lahko spremljate kdo vas je klical, ko ste bili od doma, tako da pogledate zadnjih 25 zgrešenih klicev. Gigaset A400 prav tako spremlja zadnjih 10 številk, ki ste jih klicali, tako da lahko brez sitnosti nadaljujete z nedavnimi pogovori. 

ECO DECT: Visoki energijski prihranki in brez sevanja5 
Energijsko varčno napajanje Gigaset A400 porabi manj kot 0,4W3, tako da je okolju bolj prijazen in bolj prijazen za vašo denarnico. Kot vsi brezžični telefoni Gigaset, znatno zmanjša moč oddajanja med slušalko in osnovno enoto, odvisno od njune medsebojne oddaljenosti. Prav tako lahko zmanjšate moč oddajanja osnovne enote Gigaset A400 za 80 %4 enostavno tako, da izberete način ECO. Poleg tega, pri izbranem načinu brez sevanja5 ECO Mode Plus se izključi moč oddajanja, medtem ko je telefon v pripravljenosti. 

Če želite preprosto telefoniranje, udobno ergonomsko obliko, odlično kakovost zvoka in vgrajen telefonski odzivnik je telefon Gigaset A400 za vas. 

 

1Moč oddajanja DECT je izključena, ko je slušalka v načinu mirovanja – ko vse registrirane slušalke podpirajo način ECO Plus.
2Odvisno od vaše države, omrežja, operaterja
3V primerjavi z klasičnimi osnovnimi enotami Gigaset
4Za vse registrirane slušalke – v primerjavi s takrat, ko način ECO ni aktiviran in v primerjavi z našimi klasičnimi brezžičnimi telefoni.
5Moč oddajanja DECT je izključena za vse registrirane slušalke – ko vse podpirajo način ECO Plus.

 

internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF