GARMIN Forerunner 410 HR

GARMIN Forerunner 410 HR
Proizvajalec: Garmin
Model: 010-00658-41
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 319,00€
Brez DDV: 261,48€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

 

Forerunner 410 z vgrajenim GPS natančno spremlja čas, tempo, razdaljo, srčni utrip, nadmorsko višino in še več.

Enostavna uporaba
Vaš trening je lahko naporen, športna ura pa ne. Izboljšan na dotik občutljiv okvir Forerunner 410 vam omogoča enostavno nastavitev ter uporabo ure, ne glede na trening, razmere ali vreme.

Ko s treningom končate, Forerunner 410 nadaljuje z delom. Ko ga približate računalniku se podatki treninga brezžično prenesejo na računalnik ter naprej na spletni portal Garmin Connect. Treningi se preko brezžične tehnologije ANT+ prenašajo na priložen USB ključ ANT.
 
Prikaz podatkov
Na Forerunner 410 lahko nastavite prikaz več kot 30 različnih podatkov, od hitrosti, razdalje, srčnega utripa do ure sončnega vzhoda in zahoda ter nadmorske višine. Na eni strani s podatki lahko pokažete eno veliko polje s podatki, dva manjši ali tri majhne.

Napredni treningi
Z naprednim treningom lahko stopnjujete intenzivnost treninga, pri tem pa vas motivira primerjava z virtualnim partnerjem. Z uporabo virtualnega partnerja lahko tekmujete proti nastavljenemu tempu, posnetkom svojih treningov ali treninge prenesete s spletne strani Garmin Connect. Nastavite lahko samodejno odštevanje krogov glede na čas, razdaljo ali GPS položaj. Nastavite lahko tudi intervalne treninge, pri katerih lahko nastavite trajanje in intenzivnost vsakega intervala.

Če uživate v odkrivanju novih poti, vas lahko navigacijske funkcije Forerunner 410 pripeljejo nazaj na začetek poti. Preprosto sledite puščici na zaslonu – prikazana bo smer in oddaljenost do začetne ali druge izbrane točke.

Srčni utrip
S Forerunner 410 dobite tudi premium senzor srčnega utripa, ki omogoča natančen prikaz udarcev srca. V povezavi s senzorjem srčnega utripa Forerunner prikazuje tudi območja srčnega utripa, ki omogočajo bolj kvaliteten trening z določenim ciljem. Prav tako lahko nastavite alarme za srčni utrip, ki vas opozorijo ko srčni utripa pade pod ali naraste nad želenima vrednostima. Forerunner 410 podatke o srčnem utripu uporablja tudi za zelo natančen izračun porabe kalorij.

Shranjevanje, analiza in izmenjava podatkov
Motivacijo za trening si še povečate z uporabo brezplačnega spletnega portala Garmin Connect ali programa Garmin Training Center. Trening prenesite na računalnik, nato na portal Garmin Connect ali v program Training Center; tako bo na zemljevidu prikazana vaša proga, prikazani bodo podrobni podatki treninga in drugo. Pripravite si lahko tudi cilje treninga, ki vas še dodatno motivirajo k izboljševanju rezultatov.

Za dodatno motivacijo je poskrbljeno s pomočjo spletnega portala www.garmin-izziv.si. To je prva spletna tekma v Sloveniji, kjer imajo tekmovalci in uporabniki izdelkov Garmin priložnost, da s svojimi treningi sodelujejo v Garmin Izzivu za privlačne nagrade. Seštevajo se dosežki v teku, kolesarstvu, pozimi pa tudi v teku na smučeh.

Hiter in natančen
Forerunner 410 s pomočjo funkcije HotFix izjemno hitro najde signal GPS satelitov, kar omogoča takojšnjo rabo. Visoko odziven GPS sprejemnik omogoča rabo v bližini visokih stavb ter pod krošnjami dreves.

ANT+
Za treninge v zaprtih prostorih, kjer ni GPS signala, Forerunner 410 dobi podatke z dodatnih senzorjev s kodiranim prenosom podatkov. Z uporabo inovativne brezžične tehnologije ANT+ se Forerunner 410 povezuje s senzorjem srčnega utripa, dodatnim tekaškim senzorjem korakov (foot pod) ali kolesarskim senzorjem kadence in hitrosti.

Forerunner 410 lahko uporabljate tudi kot normalno uro; omogoča nastavitev alarmov ter prikaz dveh različnih časovnih pasov. Če uro uporabljate le za trening, jo lahko tudi izključite in tako varčujete z baterijo.

Lastnosti:

 • Visoko odziven GPS sprejemnik s tehnologijo HotFix
 • Izboljšan na dotik občutljiv okvir
 • Napreden izračun porabe kalorij preko formule podjetja Firstbeat
 • Srčni utrip: naprava spremlja srčni utrip in omogoča nastavitev ter opozarjanje na območja srčnega utripa
 • Funkcije treninga: virtualni partner, napredni treningi, proge, samodejna prekinitev beleženja Auto Pause, samodejno odštevanje krogov Auto Lap, samodejno pomikanje/menjava prikazanih zaslonov Auto Scroll
 • Funkcije GPS: označevanje točk, nazaj na start, shranjevanje lokacije, beleženje sledi
 • Ustvarjanje prog: proge in točke na progi ustvarite s pomočjo Garmin Connect ali v Garmin Training Center, nato jih prenesete v vašo uro
 • Lastnosti ure: prikaza časa (12/24h), dva časovna pasova, (dan/datum), dnevni alarm
 • Brezžična tehnologija ANT+ omogoča samodejen prenos informacij med napravo in računalnikom
 • Prenos lokacij in treningov med napravami Forerunner 410 in 405/405CX
 • Ergonomsko se prilega večini zapestij s standardnim ali priloženima paščkoma
 • Namenjen tekačem, kolesarjem, triatloncem
 • Združljiv s kolesarskim senzorjem hitrosti/kadence GSC 10
 • Združljiv s tekaškim števcem korakov (foot pod)
 • Avtonomija baterije: do osem ur (trening) ali do dva tedna (le kot ura)
 • Vodotesen po standardu IPX7 (1 m vode 30 minut)
 • Teža: 60 g
 • Zaslon: okrogel 4-sivinski FSTN, ločljivost 124 x 95 točk
 • Velikost: 45,75 x 70,5 x 16,4 mm
 • Točnost opravljene poti: 99% ob odprtem pogledu v nebo
 • Temperaturni razpon delovanja: -20°C do 60°C

Osnovni komplet:
Forerunner 410, USB ključ ANT, premium senzor srčnega utripa, zapestni paščki, napajalni kabel, AC napajalnik, navodila za uporabo

internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF