SIEMENS GIGASET E500

SIEMENS GIGASET E500
Model: 4250366817118
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 95,94€
Brez DDV: 78,64€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

 

E500
* Velike tipke za enostavno upravljanje
* Optimalna berljivost na osvetljenem zaslonu z visokim kontrastom ter veliko pisavo
* Enostavno prilagajanje glasnosti preko stranske tipke
* ECO Mode Plus brez sevanja1
* 4 tipke za hitro klicanje
* Izboljšan zvok ter prostoročno klicanje z izjemno zvočno kvaliteto HSP™
* Dolgi pogovori ter čas pripravljenosti do 25 in 240 ur
* Združljivost s slušnimi pripomočki
* ID2 kličočega z imenom in številko
* Telefonski imenik z do 150 vnosi


Enostaven za uporabo. Povečuje željo po pogovorih.
Gigaset E500 je enostaven za uporabo in oblikovan za udobno opravljanje klicev. Velike tipke na osvetljeni tipkovnici omogočajo enostavno upravljanje. Zahvaljujoč veliki pisavi na zaslonu z visokim kontrastom, se lahko brez truda sprehajate po meniju ter prebirate imena in številke. Je vaš sogovornik preglasen, ali morda premalo glasen? Priročna stranska tipka omogoča enostavno prilagajanje glasnosti kar med samim klicem.
Tudi prostoročno telefoniranje omogoča uživanje ob brezhibni HSP™ zvočni kvaliteti. Poleg tega vklop ECO Mode Plus5 funkcije izklopi oddajno moč, ko je telefon v stanju pripravljenosti.
Paleta funkcij, ki so enostavne za uporabo, spremenijo Gigaset E500 v povsem intuitivni telefon, ki omogoča uživanje ob prav vsakem klicu.


Gigaset E500Udobno upravljanje
Velike osvetljene tipke z udobnim razmahom naredijo klicanje še enostavnejše. Zaslon z veliko pisavo za optimalno berljivost bo zagoto všeč celotni družini. Štiri tipke za hitro klicanje omogočajo hitrejši dostop do številk, ki jih najpogosteje uporabljate.

Izboljšana zvočna kvaliteta
Zahvaljujoč izboljšanemu zvoku bodo klici preko Gigaset E500 zveneli popolnoma drugače. Združljivost s slušnimi pripomočki omogoča enostavne telefonske pogovore prav vsaki osebi. Poleg tega je Gigaset E500 opremljen z neposredno dostopno stransko tipko za uravnavanje glasnosti. HSP™ kakovost zvoka omogoča briljanten zvok. Za še več svobode preprosto pritisnite tipko za prostoročno telefoniranje in že bo vaše telefoniranje skoraj neomejeno.

Detajli, ki jih preprosto potrebujete
S pomočjo ID prikaza kličočega boste vedno vedeli, kdo vas kliče. V kolikor je kontakt shranjen v imeniku, ki omogoča vnos do 150 kontaktov, se vam bo poleg številke izpisalo tudi ime kličočega. Telefon Gigaset E500 omogoča do 20 ur pogovorov ter do 240 ur v stanju pripravljenosti. Udobno se namestite, sprostite in uživajte v dolgih telefonskih pogovorih.

ECO DECTECO DECT: Varčevanje z energijo in zmanjšano sevanje1
Polnilec, ki varčuje z električno energijo, porabi manj elektrike ter je tako prijaznejši do okolja in vaše denarnice. Gigaset E500, tako kot vsi naši brezžični telefoni, prilagaja prenosno moč med bazo in prenosno ročko, glede na oddaljenost. Zmanjšanje je mogoče tudi do 80% ob vključeni ECO Mode funkciji ter do 100% ob vključitvi ECO Mode Plus. 

Če iščete zanesljiv telefonski aparat, ki je udoben in enostaven za uporabo, potem je Gigaset E500 najboljša izbira.

 

1 DECT prenosna moč je izključena, kadar ročka ni v uporabi – kadar vse prijavljene ročke podpirajo funkcijo Eco Mode Plus.
2 Odvisno od države, omrežja, operaterja
3 V primerjavi z našimi običajnimi Gigaset baznimi postajami
4 Za vse prijavljene prenosne ročke – v primerjavi z našimi običajnimi brezžičnimi telefoni pri izklopljeni funkciji ECO Mode.
5 DECT prenosna moč je izključena za vse prijavljene ročke – kadar vse prijavljene ročke podpirajo funkcijo Eco Mode Plus

 

internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF