SIEMENS GIGASET C590

SIEMENS GIGASET C590
Proizvajalec: Siemens
Model: 4250366810454
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 71,94€
Brez DDV: 58,97€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

 

 


C590
* Otroški alarm, neslišno zvonjenje neznanih klicev
* Velik TFT barven zaslon
* Kristalno čist zvok s HSP™
* ECO Mode Plus¹ za zmanjšano sevanje
* nastavljivo zvonjenje za posamezne klicatelje ter možnost 6 VIP-skupin
* moderni uporabniški vmesnik z veliko pisavo za izjemno obdobje
* Doživite poli, mono ter prave melodije
* Čas pogovorov do 12 ur
* SMS² z do 612 znaki
* Prijava do 6 prenosnih ročk

Zanesljiv telefonski aparat prilagojen vsakodnevnim potrebam vaše družine.

Sodobno življenje zahteva zanesljiv, dobro zasnovan telefonski aparat. Idealna rešitev za aktivne družine: Gigaset C590. Odlikuje ga visoka kvaliteta, velik TFT barvni zaslon, enostaven uporabniški vmesnik ter odlična zvočna kvaliteta s HSP. Za še večjo priročnost vam je na voljo še otroški alarm, nastavljivo VIP zvonjenje in čas pogovorov do 12 ur . V kolikor vam prihranek energije in ohranitev okolja nekaj pomenita, vas bo navdušila novica, da lahko s C590 privarčujete s pomočjo ECO DECT tehnologije. Telefon Gigaset C590 odlikuje elegantna oblika, kvaliteta ter funkcije enostavne za uporabo. Družinski telefon, ki pristaja vsaki dnevni sobi! 

Če sta zanesljivost in eleganca tisto, kar potrebuje vaša družina, potem je Gigaset C590 pravi telefon za vas. 

Postanite organizirani

Olajšajte si vsak dan z enostavnejšim organiziranjem s pomočjo posebnih funkcij telefona Gigaset C590, ki je bil oblikovan z mislimi na vašo družino.Vgrajen otroški alarm omogoča nadzor vašega otroka, kadar ste zaposleni s hišnimi opravili. Preprosto vtipkajte zunanjo telefonsko številko na katero boste dosegljivi, ali pa interno (če uporabljate več prenosnih ročk) in pustite eno ročko pri vašem otroku. Otroški alarm omogoča nastavitev glasnosti hrupa, pri katerem vas naj telefon pokliče na izbrano telefonsko številko. Tako boste lahko slišali, kaj se dogaja v otroški sobi in se z otrokom tudi pogovorili. 

Z Gigaset C590 ne boste nikoli več pozabili na rojstne dneve svojih bljižnih. V telefon vtipkajte rojstne datume svojih prijateljev in družine in na določene dneve vas bo telefon opomnil s posebno melodijo. Telefon omogoča tudi izklop zvonjenja, kadar prejmete klic iz neznane telefonske številke. Klic bo še vedno viden na zaslonu ter pod klici, vendar le-ta ne bo moteč. 

Enostavno upravljanje 

Navigacijski meni novega telefona Gigaset C590 odlikujejo enostavnost, priročnost in estetičnost. Na velikem in kvalitetnem TFT barvnem zaslonu, ki dodatno vsebuje tudi moderen uporabniški vmesnik, boste z lahkoto našli vse funkcije, ki vam jih novi C590 ponuja. Posebno velika »jumbo« pisava, pa vam bo omogočila enostavno iskanje vaših številk in kontaktov ter pisanje SMS sporočil vaši družini in vašim prijateljem. 

Osebne nastavitve 

Gigaset C590 se prilagaja vam in vašim potrebam. Primeren je tudi za večja stanovanja / pisarne, saj omogoča prijavo 6 prenosnih ročk. GIgaset C590 omogoča nastavitev različnih zvonjenj ter 6 VIP skupin. Tako boste lahko klicatelja prepoznali že po samem zvonjenju . 

Kristalno čist zvok 

Brezskrbni pogovori z Gigaset C590. Privlačen in zanesljiv telefon vsebuje HSP™ tehnologijo, ki omogoča kristalno čist zvok vsakega klica. Nič več šumenja ter prekinjanja . 

ECO DECT za resničen prihranek energije 

Energijsko varčni napajalnik Gigaseta C590 porabi manj elektrike ³ in vam s tem prihrani denar, hkrati pa varuje okolje. Kot vsi Gigaset brezžični telefoni prilagaja radijsko prenosno moč glede na medsebojno oddaljenost prenosne in osnovne enote. ECO Mode funkcija pa omogoča zmanjšanje prenosne moči do 80% *.

S funkcijo ECO Mode Plus** pa je ta prenos skoraj ničen, ko se prenosna ročka polni, oziroma ni v uporabi. Rezultat je povezanost s svetom na izjemno varčen način. 

Gigaset C590 je prava izbira za vse, ki so jim brezhiben zvok, dolgi pogovori ter visoka kvaliteta izjemnega pomena. C590 je pravi telefon za vas in vašo družino. 

 

* ¹ Ko se prenosna ročka polni oz. ni v uporabi in če prijavljena ročka podpira funkcijo ECO Mode Plus 2 Odvisno od države, omrežja in operaterja
* ³ V primerjavi z običajnimi Gigaset baznimi postajami
* * Za vse prijavljene prenosne ročke – v primerjavi z našimi običajnimi brezžičnimi telefoni pri izklopljeni funkciji ECO Mode
* ** Za vse prijavljene ročke, kadar podpirajo ECO Mode Plus

 
internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF