SIEMENS GIGASET C300

SIEMENS GIGASET C300
Proizvajalec: Siemens
Model: 40366815480
Nagradne točke: 0
Zaloga: Na zalogi
Cena: 59,95€
Brez DDV: 49,14€
Količina:  V košarico
   - ALI -   

 

C300 

Brezhibna komunikacija 

Velik barven zaslon s štirimi barvnimi shemami 
Dolgi pogovori / čas pripravljenosti do 20/300 ur 
Ergonomično oblikovana tipkovnica iz visokokvalitetnih materialov 
ECO DECT brez sevanja1 in poraba energije <0,4W3 
Osvetljen 1,7˝ zaslon s štirimi barvnimi shemami 
Visoka kakovost zvoka, tudi pri prostoročnem telefoniranju, z nastavljivo glasnostjo 
Telefonski imenik z do 250 imeni in številkami 
Seznam zgrešenih klicev s prikazom ID2 in časom klica 
Tiho zvonjenje dohodnih klicev, ki niso shranjeni v telefonski imenik 
Hitro sporočanje z do 160 znaki 
Enostavno branje, velika pisava

 

Prefinjen telefon z brezhibnim delovanjem 

Gigaset C300 je telefon visokih zmogljivosti, ki izpolni vaše potrebe sodobnega načina življenja. Njegova ergonomsko oblikovana tipkovnica, ki je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, zagotavlja udobno klicanje. Štiri prednaložene barvne sheme vam omogočajo, da izberete svoj najljubši videz vašega barvnega zaslona. Večurno in pogosto klicanje z Gigaset C300, ne bodo predstavljali nikakršnih težav več, saj omogoča pogovore do 20 ur. Hkrati se zmanjša tudi pogost polnjenja baterije, saj Gigaset C300 odlikuje čas pripravljenosti kar do 300 ur. Gigaset C300 je zaradi ECO DECT1 funkcije brez sevanja energijsko varčen telefon, prijazen do okolja. 

Izberite Gigaset C300, telefon, na katerega se boste lahko zanesli. 


Priročna in atraktivna oblika 
Gigaset C300 je telefon z enostavnim delovanjem in sodobnim videzom. Z udobno in ergonomično oblikovano tipkovnico iz visokokakovostnih materialov bo vnašanje številk in imen izjemno enostavno. Velik 1.7˝ barven zaslon izpisuje veliko pisavo za lažje branje in navigacijo. Štiri privlačne prednaložene barvne sheme vam omogočajo, da sami izberete videz zaslona svojega Gigaset C300. 

Oblikovan za pogosto telefoniranje 
Zanesljiva brezžična tehnologija Gigaset C300 vam omogoča skoraj neomejeno prenašanje prenosne ročke znotraj vašega doma, ne da bi pri tem morali skrbeti za polnjenje baterije. Gigaset C300 omogoča kar 20 ur pogovorov in 200 ur v stanju pripravljenosti. Zaradi te svobode se Gigaset C300 uvršča med telefone visoke zmogljivosti. 

Briljantna HSPTM zvočna kvaliteta 
Gigaset C300 vam omogoča, da doživite visokokvaliteten zvok s prav vsakim klicem, ki ga opravite – tudi pri prostoročnem telefoniranju. Tako boste lahko poleg telefoniranja opravljali še druge aktivnosti in pri tem ujeli čisto vsako besedo vašega sogovornika. Prav tako je popolnoma enostavno nastaviti primerno glasnost telefona, saj Gigaset C300 omogoča 5-stopenjsko nastavljivost glasnosti. 
Lastnosti, ki štejejo 
Tehnologija je v današnjem času, ko je 24 ur preprosto premalo, še kako pomembna, saj nam lahko vidno olajša vsakdanje aktivnosti. Gigaset C300 vam tako omogoča, da ne zamudite nobenega klica, saj so le-ti shranjeni v seznamu klicev. Tako boste vedno vedeli, kdo vas je klical med vašo odsotnostjo. Gigaset C300 omogoča tudi vklop tihega zvonjenja, pri čemer pri dohodnih klicih, ki niso shranjeni v vaš telefonski imenik, telefon ne bo zazvonil. V telefonskem imeniku je prostora za 250 kontaktov, zaradi česar bodo vse številke vedno na dosegu rok. Gigaset C300 odlikuje tudi funkcija hitrega sporočanja2, zaradi česar boste lahko naslovniku poslali sporočilo z do 160 znaki. 
ECO DECT: Čisti prihranki energije in odsotnost sevanja 
Energetsko varčen polnilnik telefona Gigaset C300 porabi manj kot 0,4W3 energije. Kot vsi telefoni znamke Gigaset, tudi C300 prilagaja moč prenosne energije glede na oddaljenost prenosne ročke od bazne postaje. Prenosno moč je mogoče še dodatno zmanjšati za 80%4 z vključitvijo ECO funkcije, prenos pa je lahko tudi ničen, kadar ročka ni v uporabi, z izbiro ECO Plus funkcije. 
Gigaset C300 je prava izbira za vse, ki jim prenosna tehnologija, praktična funkcionalnost ter modna oblika veliko pomenijo. 

1 DECT prenos moči je izklopljen, ko ročka ni v uporabi in kadar vse prijavljene ročke podpirajo ECO Plus funkcijo 
2 Odvisno od države / omrežja / operaterja 
3 Ko je bazna postaja v stanju pripravljenosti in se telefon ne polni 
4 Za vse prijavljene ročke – v primerjavi z našimi običajnimi brezžičnimi telefoni pri izklopljeni funkciji ECO. 
5 DECT prenos moči je izklopljen za vse prijavljene ročke, če vse podpirajo ECO Plus funkcijo 

internet usage monitor
Najem spletne trgovine RUF